Χρήστος Νικολόπουλος & Σια ΟΕ | ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ
Πατησίων 21, Αθήνα Τ.Κ. 10432   210 5239342-386   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Καλάθι

    Το καλάθι είναι άδειο

Κ

Α

Λ

Α

Θ

Ι

EQUILIBRIUM

STAND εργαλείων 14002

Δείτε το προϊόν
H2O

ΥΓΙΕΙΝΗ - ΛΟΓΙΚΗ - ΕΡΓΟΝΟΜΊΑ

Το H2O είναι το απαραίτητο αξεσουάρ το οποίο ολοκληρώνει το φάσμα εργασίας σας στην πορσελάνη, τοποθετώντας το, είτε στα δεξιά, είτε στα αριστερά της παλέτα σας. Η μοναδική σύνθεση αυτή, σας επιτέπει να ξεπλύνετε το πινέλο σας σε καθαρό νερό, να το εξομαλύνεται, ώστε να αποκτήσει όσο πιο αιχμηρή άκρη, σε ένα σφουγγαράκι βισκόζης (συνθετικό υλικό από φυσικές πρώτες ύλες), και τέλος να το αποθηκεύσετε, βυθίζοντας το κάθετα σε ένα ανεξάρτητο δοχείο με καθαρό νερό.

Όλα τα εξαρτήματα το H2O είναι ανεξάρτητα, που σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε το νερό στο κύριο δοχείο χωρίς να χρειαστεί να πειράξετε το δοχείο αποθήκευσης των πινελών.... ή το αντίστροφο. Χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό της βάσης και του τρόπου σύνδεσης των δοχείων αποθήκευσης με αυτήν, μπορείτε να αλλάξετε τη θέση τους σε ένα εύρος 60 μοιρών, ανάλογα με τη προτίμηση σας σε περίπτωση που είστε αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας.

Δείτε το προϊόν
IMPLANT DRIVERS STATION

Η Smile Line καθορίζει νέα Standard σχεδιάζοντας 8 διαφορετικά κατσαβίδια συμβατά με τα πιο δημοφιλή συστήματα εμφυτευμάτων της αγοράς. Nobel Biocare, Straumann, Astra Tech, 3i, Camlog, SPI, Ankylos, Friadent. Κάθε κατσαβίδι διατίθεται σε δύο μεγέθη, κανονικό ή μακρύ. Για εύκολη και άμεση αναγνώριση, κάθε κατσαβίδι έχει αναγνωριστικό χρώμα. Επιπρόσθετα, η βάση τοποθέτησης σας επιτρέπει να τα διατηρείτε συγκεντρωμένα σε ένα μέρος.

Ανάλογα με τις απιτήσεις σας, τα κατσαβίδια είναι διαθέσιμα ξεχωριστά έτσι ώστε να μπορείτε να διαμορφ΄ψσετε το προσωπικό σας σετ κατσαβιδιών που χρειάζεστε. Το πλήρες σετ περιλαμβάνει όλα τα κατσαβίδια με χειρολαβή (κανονικό μήκος) και μια άλλη επολογή συμπεριλαμβάνει και μια συμπαγή βάση αλουμινίου.

Εξατομίκευση - επιλεξιμότητα

Για την δημιουργία του προσωπικού σας σετ, οι άκρες των κατσαβιδιών μπορεί να παραγγελθούν ξεχωριστά (χωρίς χειρολαβή). Έχετε την δυνατότητα εαν το θέλετε να προσαρμόσετε τις άκρες των κατσαβιδιών στις πολύτιμες ξύλινες χειρολαβές. Μια επιπλέον επιλογή είναι η βάση από μαύρο ανοδιώμενο αλουμίνιο.

Δείτε το προϊόν
MY SHADE GUIDE

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Σε όλα τα εργαστήρια χρησιμοποιούνται χρωματολόγια που παρέχονται από την βιομηχανία. Τα όρια αυτών των χρωματολογίων είναι γνωστά : από τη μία πλευρά, το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους δεν είναι αυτό πού έχετε στα μπουκαλάκια σας (κατά προσέγγιση αξιοπιστία) - αυτό συχνά οδηγεί σε δυσκολία αντιστοιχίας η οποία μπορεί να αποβεί σε βάρος του τελικού αποτελέσματος. Από την άλλη πλευρά, η ακρίβεια της χρωματοληψίας δεν είναι πάντα εύκολη : ούτε το πάχος ούτε οι τεχνικές επίστρωσης των βιομηχανικών δοντιών των χρωματολογίων αντιστοιχούν στην καθημερινή πραγματικότητα ενός οδοντοτεχνικού εργαστηρίου.

Με το προσωπικό χρωματολόγιο, ο στόχος της Smile Line είναι να σας προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο χρωματολόγιο βασισμένο στην καθημερινή σας πραγματικότητα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε από μονοχρωματικά δείγματα (μια μάζα πορσελάνης) μέχρι δόντια με οποιαδήποτε τεχνική διαστρωμάτωσης.

ΑΚΡΙΒΗ - ΚΟΜΨΑ - ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Το σύστημα του My Shade Guide παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, εργαλεία και εξαρτήματα για την κατασκευή δειγμάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση του προσωπικού σας μοναδικού και υψηλής ποιότητας και ακρίβειας χρωματολογιού.

Το My Shade Guide δεν είναι μόνο ένα εργαλείο για την ευκολότερη και ακριβέστερη χρωματοληψία είναι επίσης ένα απίστευτα εκπαιδευτικό εργαλείο επιτρέποντας στους αρχάριους και στους έμπειρους τεχνίτες να κατανοήσουν το σύστημα πορσελάνης που χρησιμοποιούν.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗΣ - ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ - ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ - ΕΥΚΟΛΟ - ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ

 

 

 

Δείτε το προϊόν
Αποτελέσματα 1 - 7 από 7

Κατάλογος

καταλογος

Επικοινωνία

  • 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 21, Αθήνα, Τ.Κ. 10432
  • +30 210 5239342 - 386
  • +30 210 5235272
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.