Χρήστος Νικολόπουλος & Σια ΟΕ | ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ
Πατησίων 21, Αθήνα Τ.Κ. 10432   210 5239342-386   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Καλάθι

  Το καλάθι είναι άδειο

Κ

Α

Λ

Α

Θ

Ι

 • Αρχική
 • ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
 • AL DENTE
 • ΚΕΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ
Pro-Mod C Cervical Wax

Κερί αυχένα.

Ένα αυχενικό κερί που ανταπροκρίνεται στις επιθυμίες του κάθε οδοντοτεχνίτη: αδρανές, χωρίς τάσεις, με καλή ρευστότητα, δεν λερώνει, μη εύθραυστο και εξαιρετικής ακρίβειας.

Δείτε το προϊόν
Diagnostic Wax

Διαγνωστικό κερί μοντελαρίσματος.

Οργανικό κερί (καίγεται χωρίς κατάλοιπα). Ιδανικό για πρεσσαριστά κεραμικά.

Δείτε το προϊόν
Pro-Mod Sculpturing Wax

Κερί μοντελαρίσματος.

Το Pro-Mod , κερί μοντελαρίσματος γενικής χρήσης, ενδεικνύεται ιδιαίτερα για της εργασίες στεφανών και γεφυρών χάρη στις εξαιρετικές του ιδιότητες μοντελαρίσματος και στην ελάχιστη συστολή του. Το Pro-Mod ακληραίνει χωρίς πρόβλημα αφήνοντας μια λεία επιφάνεια. Η υψηλή σταθερότητα και το χαμηλό σημείο σκλήρυνσής του καθιστούν δυνατή την ακριβή αφαίρεσή του κατά την εργασία. Το Pro-Mod καίγεται χωρίς να αφήνει υπολείμματα. ΤοPro-Mod διατίθεται βαθμούς σκληρότητας (κανονικό/σκληρό).

Δείτε το προϊόν
Colors Sculpturing Wax

Κερί μοντελαρίσματος.

Σε χρώματα Neon τα κεριά αυτά είναι κατάληλα ακόμη και για πρεσσαριστά κεραμικά.

Δείτε το προϊόν
Pro-Mod VKS Sculturing Wax for castable ceramic systems

Κεριά μοντελαρίσματος ολοκεραμικών.

Οι ολοκεραμικές εργασίες απαιτούν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ως προς τα κεριά μοντελαρίσματος. Τα κεριά Pro-Mod VKS δεν περιέχουν αδιαφανή στοιχεία ούτος ώστε να αποφεύγονται οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις με τα πυροχώματα.

Χάρη στην υψηλή σταθερότητα και το χαμηλό σημείο τήξης τους τα κεριά Pro-Mod VKS ενδείκνυνται ιδιαίτερα για τις ολοκεραμικές γναθολογικές εργασίες. Οι άκρες και τα όρια μπορούν να διαμορφωθούν και να αναπαραχθούν με ακρίβεια. Τα κεριά Pro-Mod VKS είναι κατάλληλα για όλα τα συστήματα ολοκεραμικής, όπως Gargogold, Finesse, IPS Empress, Optec, Dicor ή άλλα. 

Δείτε το προϊόν
Aesthetic Inlay Wax

Κερί ενθέτων

Υτά τα κεριά κατασκευάστηκαν ειδικά για το μοντελάρισμα ενθέτων. Το καφέ και μπέζ χρώμα στα οποία παράγονται, δημιούργουν μια αισθητική αντίθεση που είναι ευχάριστη στο μάτι.

Τα κεριά ενθέτων διατίθενται ως αδιαφανή (opque) για την κατασκευή ενθέτων απο κράμα και ως διάφανα (transparent) για την κατασκευή ολοκεραμικών ενθέτων.

Διατηρούν το σχήμα τους, έχουν ελάχιστη συστολή και μεταφέρουν στα χυτά κάθε λεπτομέρεια.

Δείτε το προϊόν
Universal Sculpturing Wax

Κερί μοντελαρίσματος (Technique Wax)

Κερί μοντελαρίσματος γενικής χρήσης. Εξααιρετικές ιδιότητες τόσο με την τεχνική σκαλίσματος όσο και με την τεχνική μοντελαρίσματος.

Διατίθεται σε 2 διαφανή χρώματα για χρήση με ολοκεραμικά πρεσσαριστά συστήματα και 2 αδιαφανή χρώματα για μεταλλοκεραμική. Πολύ χαμηλή συστολή για κατασκευές χωρίς τάσεις. Καίγονται χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα.

Δείτε το προϊόν
Pro-Mod F Milling-Carving Wax

Κεριά φρεζαριστών.

Τα κεριά που χρησιμοποιούνται στις συνδυστικές πρεοσθετικές εργασίες πρέπει να ανταπροκρίνονται σε ορισμένες απαιτήσεις. Για τη λείανση το κερί δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ σκληρό, ούτε πολύ εύθραυστο. Το φρεζάρισμα ωστόσο απαιτεί τη χρήση ενός σκληρού κεριού. Ο συνδυασμός αυτών των βασικών διαφορετικών απαιτήσεων σε ένα μόνο κερί είναι σχεδόν αδύνατος. Συνεπώς, προσαρμόσαμε το κερί φρεζαριστών μας στα διάφορα πεδία εφαρμογής.  

Δείτε το προϊόν
Sticky Wax

Συγκολλητικό κερί (Klebewachs)

Ειδικό συγκολλητικό κερί με πολύ υψηλή δύναμη προσκόλλησης. Ενδείκνυται ειδικά για τη σύνδεση γύψινων τμημάτων, δοντιών και τμημάτων μεταλλικών σκελετών προε συγκόλληση. Η υψηλή σκληρότητα του καθιστά αδύνατη τη όποια παραμόρφωση ή μετακίνηση. Το συγκολλητικό κερί al  dente αφαιρείται πολύ εύκολα με τη χρήση ατμού. 

 

Δείτε το προϊόν
Pro-Mod B / Block Out Wax C+B

Κερί ανασύστασης.

Για τη διόρθωση ελαττωμάτων και εσοχών στα γύψινα κολοβώματα. Το Pro-Mod B κολλάει σε όλες τις γύψινες επιφάνειες, διαμορφώνεται και λειαίνεται με ευκολία. Χάρη στο υψηλό σημείο τήξης του δεν συνενώνεται με άλλα κεριά, όπως για παράδειγμα το κερί εμβάπτισης.

Δείτε το προϊόν
Flexi-Dip Elastic Dipping Wax

Κερί εμβάπτισης.

Το Flexi-Dip είναι ένα ελαστικό κερί εμβάπτισης, που επιτρέπει την κατασκευή σωστά εφαρμοζομένων στεφανών με σταθερή αναπαραγωγή του πάχους των τοιχομάτων και εξαιρετικές ιδιότητες λείανσης και κοπής. 

Η υψηλή ελαστικότητα του κεριού καθιστά εδύνατη την παραμόρφωση του καλλύματος προσφέροντας σωστή εφαρμογή και εύκολη προσαρμογή των χυτευμένων στεφανών. Το κερί δεν περιέχει αδιαφανή στοιχεία και θερμαίνεται χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Η ιδανική θερμοκρασία εμβάπτισης των 87 βαθμών περίπου δίνει ένα φεσάκι πάχους γύρω στα 0,35mm-0.4mm. 

Δείτε το προϊόν
Duro-Dip

Κερί εμβάπτισης.

Το νέο σκληρό - ελαστικό κερί εμβάπτισης Duro-Dip χαρακτηρίζεται από την υψηλή ακρίβεια και την ευκολία διαμόρφωσης.

Στην ιδανική θερμοκρασία εμβάπτισης 87 βαθμούς σχηματίζεται ένα φεσάκι πάχους 0,35mm - 0.4mm.

Δείτε το προϊόν
Real Art Modelling Wax

Διαγνωστικά κεριά μοντελαρίσματος - REAL ART Wolfram Schultis

Τελειότητα σε κερί. Θα σκεφτόσαστε ότι αυτά τα δόντια είναι κατασκευασμένα με κερί?

Σε συνεργασία με τον Wolfram Schultis καταφέραμε να κατασκευάσουμε ένα σύνολο 12 διαφορετικών κεριών, τα οποία να προσομοιάζουν τα χρώματα του φυσικού δοντιού.

Το σετ μοντελαρίσματος Real Art είναι ιδανικό για διαγνωστικό κέρωμα, εκμαγεία επιδείξεων, αλλά και για τη μελέτη τεχνικών διαστρωμάτωσης.

Δείτε το προϊόν
Fixing Wax

Κερί τοποθέτησης (Fixing Wax)

Μαλλακό κερί για την ευκολότερη τοποθέτηση των ενδιάμεσων, κατά το μοντελάρισμα.

Δείτε το προϊόν
Wax Brush

Βούρτσα για το γυάλισμα ή την αγαίρεση περισσειών κεριού κατά το μοντελάρισμα.

Δείτε το προϊόν
Αποτελέσματα 1 - 16 από 17

Κατάλογος

καταλογος

Επικοινωνία

 • 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 21, Αθήνα, Τ.Κ. 10432
 • +30 210 5239342 - 386
 • +30 210 5235272
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.