Χρήστος Νικολόπουλος & Σια ΟΕ | ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ
Πατησίων 21, Αθήνα Τ.Κ. 10432   210 5239342-386   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Καλάθι

  Το καλάθι είναι άδειο

Κ

Α

Λ

Α

Θ

Ι

U-MID CLASSIC

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης.

Από τη δημιουργία της το 1994 η U-Mid έχει γίνει κλασική στον τομέα υγρές παλέτες πορσελάνης. Τα μεγάλα και αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα της για της καθημερινές τεχνικές είναι

 • Αυτόματη εφύγρανση της σκόνης.
 • Σταθερή σύσταση.
 • Δεν απαιτείται ανάμειξη.
 • Εξοικονόμηση χρόνου και θαυμάσιες συνθήκες εργασίας.
 • Εξοικονόμηση υλικών.
 • Εργονομία. 

Πρωτοπορία χάρη στα υλικά υψηλής τεχνολογίας

Ο συνδυασμός τριχοειδών φίλτρων προσφέρει μεγάλη αξιοπιστία. Η κεραμική πορώδης πλάκα μεταφέρει υγρασία από την δεξαμενή στην επιφάνεια. Την ίδια στιγμή η μικροπορώδης μεμβράνη-φίλτρο ως ρυθμιστής υγρασίας προσφέροντας ταυτόχρονα μια λεία επιφάνεια εργασίας. Η συντήρηση και των δύο στοιχίων είναι εύκολη Η κεραμική πορώδης πλάκα μπορεί εύκολα να καθαρισθεί με ατμό, ενώ η μενράνη-φίλτρο μπορεί προσεκτικά να καυαρισυεί κάτω από τρεχούμενο νερό.

Ως επιπλέον επιλλογή η Smile Line διαυέτει μία μαύρη μεμβράνη-φίλτρο η οποία τοποθετείται πάνω στην λευκή μεμβράνη.

Δείτε το προϊόν
U-MID STAINS

Παλέτα ανάμειξης για STAINS.

Η U-mid Stains είναι αφιερωμένη στην αυτόματη μείξη των μακιγιάζ, επιτρέποντας (μέσω της τριχοειδούς δράσης) τη μακροχρόνια διατήρηση μιας κρεμώδους υφής.

Το αποτέλεσμα προέρχεται από τον αυτόματο μετασχηματισμό της σκόνης σε πάστα (χωρίς καμία ανάμειξη) εντός 2-3 λεπτών μόνο. Η ομοιογένεια και η σύσταση είναι τέλειες.

Η ειδική φόρμουλα του υγρού stains (παρέχεται με το κιτ) επιτρέπει μια πολύ ακριβή εφαρμογή το όφελος.

Τα stains παραμένουν όπου τοποθετούνται!

Η παλέτα U-mid Stains ενδείκνυται επίσης για ανάμειξη 

 • εσωτερικών μακιγιάζ
 • διορθωτικών πορσελανών
Δείτε το προϊόν
WET' N' DRY

Παλέτα ανάμειξης πορσελάνης

ΕΝΑΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Για αυτή την παλέτα δεν υπάρχει τριχοειδές φίλτρο, αλλά ένας υβριδικός μηχανισμός μια γυαλισμένη πλάκα γυαλιού και υπεραπορροφητικές λωρίδες από ένα ινώδες υλικό, για να φέρνει το υγρό από τη δεξαμενή και να διατηρεί την πορσελάνη υγρή.

ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Οι μάζες πορσελάνης αναμειγνύονται στην πλάκα γυαλιού και έπειτα ωθούνται κοντά στις υγρές λωρίδες όταν απαιτείται υγρασία. Αυτός ο σχεδιασμός είναι κάτι μεταξύ μιας γυάλινης πλάκας και της υγρής παλέτας ανάμειξης U-mid και έχει πολλά πλεονεκτήματα και ευελιξία για αυτούς που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τη γυάλινη επιφάνεια εργασίας.

Σημείωση για όποιον το επιθυμεί το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς τις απορροφητικές λωρίδες. Μπορεί έτσι να εργασθεί όπως με ένα απλό τζάμι με καπάκι και καλύτερη εργονομία.

Δείτε το προϊόν
COMPO CUBO

Μεγάλη ευκολία στον χειρισμό των ρητινών.

Συνπαγή, Εύχρηστα και Άνετα

Το Compo Cubo δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή άνεση κατά την εργασία με φωτοπολυμεριζόμενες σύνθετες ρητίνες. Κατασκευασμένα από συμπαγή πολυουρεθάνη τα Compo Cubo αποτελούνται από 4 ανεξάρτητα τμήματα προσφέροντας πλήρη ελευθερία κατά την εργασία.

Τμήμα 1 Η βάση-συμπαγής και σταθερή-επιτρέπει την εύκολη ανάμιξη και τον χειρισμό των ρητινών - η επιφάνεια απο PU είναι αντικολλητική και ιδανική για ρητίνες.

Τμήμα 2 Η δεύτερη παλέτα αποτελείται από 9 κοιλότητες για την διατήρηση των stains.

Τμήμα 3 Η τρίτη παλέτα συνδυάζει 2 κοιλότητες για τα υγρά και μία θέση για σφουγγάρι, πολύ χρήσιμο για τον απαραίτητο τακτικό καθαρισμό των εργαλείων κατά την διάρκεια της εργασίας.

Τμήμα 4 Τέλος το καπάκι το οποίο προστατεύει τα υλικά από σκόνες και φώς.

 

Δείτε το προϊόν
TINTO

Ανάμιξη, Αποθήκευση, Ταξινόμηση

Η παλέτες TINTO σας επιτρέπουν να διατηρείτε προ-αναμειγμένα υλικά όπως stains ή πάστες οπάκερ, προστατεύοντας τα από την σκόνη.  Αν και ανήκουν σε έναν παραδοσιακό σχεδιασμό (ξηρές παλέτες, ενισχυμένο πολυπροπυλένιο), οι παλέτες Tinto ξεχωρίζουν για τον μοναδικό τους σχεδιασμό, την εργονομία και την συμπαγή τους διάσταση. Το καπάκι είναι κατασκευασμένο από πολυκαρβονικό διάφανο υλικό, επιτρέποντας την αναγνώριση των περιεχόμενων υλικών με μια ματιά.

Στις μέρες μας είναι συνηθισμένο τα εργαστήρια να χρησιμοποιούν διάφορες κεραμικές μάζες. Με τις παλέτες Tinto μπορούμε να εξοικονομήσουμε πολύ χώρο καθώς τοποθετούνται η μια πάνω στην άλλη. Δυο μοντέλα είναι διαθέσιμα. Η μία έχει 9 κοιλότητες 18mm και και μια βαθύτερη και στενώτερη για το υγρό. Η άλλη 'εχει 15 κοιλότητες 14 mm και δύο βαθύτερες και στενώτερες για το υγρό. 

Δείτε το προϊόν
Αποτελέσματα 1 - 15 από 15

Κατάλογος

καταλογος

Επικοινωνία

 • 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 21, Αθήνα, Τ.Κ. 10432
 • +30 210 5239342 - 386
 • +30 210 5235272
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.