Aldente  

ΚΕΡΙΑ

Κερί μοντελαρίσματος Real Art: Η τελειότητα στο κερί! Ένα σετ 12 διαφορετικών κεριών, τα οποία αποδίδουν τέλεια το χρώμα του φυσικού δοντιού. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για εργασίες επίδειξης, διαμόρφωσης δοντιών με φυσική εμφάνιση ή για εξάσκηση σε εργασίες στρωμάτωσης και ενθέτων.
Κερί μοντελαρίσματος Esprit:Το Esprit αλλάζει τα δεδομένα στο μοντελάρισμα των κεριών. Συγκεντρώνει όλες τις ιδιότητες των σύγχρονων κεριών μοντελαρίσματος που αναζητούν οι οδοντοτεχνίτες. Το Esprit μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο άνετα κατά την διαμόρφωση ενός δοντιού ή ολικής γνάθου (πέταλο). Η διαστατική του σταθερότητα είναι εξαιρετική και συστέλλεται ελάχιστα. Χάρη στην εσωτερική στερεότητα του, το Esprit μπορεί να λειανθεί εύκολα αφήνοντας μια καθαρή και λεία επιφάνεια και απαιτεί έτσι ελάχιστη περαιτέρω εργασία. Η μειωμένη εσωτερική ελαστικότητα του Esprit επιτρέπει την ακριβή αναπαραγωγή στο χυτό των μασητικών και όμορων σημείων επαφής. Οι νέες αδιαφανείς αποχρώσεις παστέλ διασφαλίζουν μια απαλή και αρμονική αντίθεση στο γύψινο εκμαγείο, προσφέροντας μια ευχάριστη εικόνα.
Κερί μοντελαρίσματος Pro-MOD: Το Pro-Mod, κερί μοντελαρίσματος γενικής χρήσης, ενδείκνυται ιδιαίτερα για τις εργασίες στεφανών και γεφυρών, χάρη στις εξαιρετικές του ιδιότητες μοντελαρίσματος και στην ελάχιστη συστολή του. Το Pro-Mod σκληραίνει χωρίς πρόβλημα, αφήνοντας μια λεία επιφάνεια. Η υψηλή σταθερότητα και το χαμηλό σημείο σκλήρυνσης του καθιστούν δυνατή την ακριβή αφαίρεση του κατά την εργασία. Το Pro-Mod καίγεται χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Το Pro-Mod διατίθεται σε δυο διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας (κανονικό / σκληρό (Η)).
Αυχενικό κερί Pro-MOD C: Ένα αυχενικό κερί που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες του κάθε οδοντοτεχνίτη: αδρανές, χωρίς τάσεις, με καλή ρευστότητα, δεν λερώνει, μη εύθραυστο και εξαιρετικής ακρίβειας.
Νέο αυχενικό κίτρινο. Γιατί κανείς να εργάζεται πάντα στο σκοτάδι; Η φωτεινή διαφανή απόχρωση του επιτρέπει την εμφάνιση των αυχενικών ορίων μέσα από το κερί. Έτσι διασφαλίζεται ο ακριβής οπτικός έλεγχος του ορίου.
Κερί ανασύστασης-εσοχών Κ + Β / Pro-MOD Β: Για την διόρθωση ελαττωμάτων και εσοχών στα γύψινα κολοβώματα. Το Pro-Mod B κολλάει σε όλες τις γύψινες επιφάνειες, διαμορφώνεται και λειαίνεται με ευκολία. Χάρη στο υψηλό σημείο τήξης του δεν συνενώνεται με άλλα κεριά, όπως για παράδειγμα το κερί εμβάπτισης.
Κερί εμβάπτισης FLEXI-DIP: Το Flexi-Dip είναι ένα ελαστικό κερί εμβάπτισης που επιτρέπει την κατασκευή σωστά εφαρμοζόμενων στεφανών με σταθερή αναπαραγωγή του πάχους των τοιχωμάτων και εξαιρετικές ιδιότητες λείανσης και κοπής. Η υψηλή ελαστικότητα του κεριού καθιστά αδύνατη την παραμόρφωση του καλύμματος, προσφέροντας σωστή εφαρμογή και εύκολη προσαρμογή των χυτευμένων στεφανών. Το κερί δεν περιέχει αδιαφανή στοιχεία και θερμαίνεται χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Η ιδανική θερμοκρασία εμβάπτισης των 87ο C περίπου, δίνει ένα φεσάκι πάχους γύρω στα 0,35 - 0,4 mm.
Κερί φρεζαριστών Pro-MOD F: Τα κεριά που χρησιμοποιούνται στις συνδυαστικές προσθετικές εργασίες πρέπει να ανταποκρίνονται σε ορισμένες απαιτήσεις. Για την λείανση, το κερί δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ σκληρό ούτε πολύ εύθραυστο. Το φρεζάρισμα ωστόσο απαιτεί την χρήση ενός σκληρού κεριού. Ο συνδυασμός αυτών των βασικών διαφορετικών απαιτήσεων σε ένα μόνο κερί είναι σχεδόν αδύνατος. Συνεπώς προσαρμόσαμε το κερί φρεζαριστών μας στα διάφορα πεδία εφαρμογής.
Pro-MOD F-0 = υπέρσκληρο (φρεζάρισμα): font size=-1> Ένα υπέρσκληρο κερί που ενδείκνυται ειδικά για το φρεζάρισμα. Χάρη στην υψηλή σκληρότητα του δεν λερώνεται προσφέροντας τέλειο φρεζάρισμα και ελαστικότητα.
Pro-MOD F-1 = σκληρό (φρεζάρισμα και λείανση): Το κερί γενικής χρήσης με καλές ιδιότητες λείανσης.
Pro-MOD F-2 = μέσης σκληρότητας (λείανση): Το ιδανικό κερί για λείανση. Ελαστικό, ούτε πολύ σκληρό ούτε πολύ εύθραυστο.
Κερί ολοκεραμικής Pro-MOD VKS: Οι ολοκεραμικές εργασίες απαιτούν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ως προς τα κεριά μοντελαρίσματος. Τα κεριά Pro-Mod VKS δεν περιέχουν αδιαφανή στοιχεία, ούτως ώστε να αποφεύγονται οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις με τα πυροχώματα. Χάρη στην υψηλή σταθερότητα και το χαμηλό σημείο τήξης τους, τα κεριά Pro-Mod VKS ενδείκνυνται ιδιαίτερα για τις ολοκεραμικές γναθολογικές εργασίες. Οι άκρες και τα όρια μπορούν να διαμορφωθούν και να αναπαραχθούν με ακρίβεια· τα κεριά Pro-Mod VKS είναι κατάλληλα για όλα τα συστήματα ολοκεραμικής όπως Cergogold, Finesse, IPS Empress, Optec OPC, Dicor ή άλλα.
Κεριά αγωγών AL DENTE: Το κερί αγωγών Al Dente είναι ιδανικό για εργασίες στεφανών και γεφυρών. Δεν παρουσιάζει ελαστικές τάσεις και μπορεί να διαμορφωθεί χωρίς συρρίκνωση και ρωγμές. Διατίθεται σε δυο διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας.
Κερί βασικών πλακών AL DENTE: Χάρη στον αρμονικό συνδυασμό κεριών μελισσών, μικρο-κεριών και παραφινών, το κερί βασικών πλακών Al Dente ανταποκρίνεται και στις πιο υψηλές απαιτήσεις. Η μεγάλη πλαστικότητα του επιτρέπει την αποφυγή θλίψεων κατά την διαμόρφωση του. Το κερί βασικών πλακών Al Dente διαμορφώνεται και κόβεται με μεγάλη ευκολία. Κατά την διαμόρφωση του, το προϊόν παραμένει σταθερό και διατηρεί το σχήμα του χωρίς να κολλάει.
Το κερί βασικών πλακών Al Dente διατίθεται σε δυο ποιότητες (κανονικό / σκληρό) ανάλογα με την θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Συγκολλητικό κερί AL DENTE: Ειδικό συγκολλητικό κερί με πολύ υψηλή δύναμη προσκόλλησης. Ενδείκνυται ειδικά για την σύνδεση γύψινων τμημάτων, δοντιών και τμημάτων μεταλλικών σκελετών προς συγκόλληση. Η υψηλή σκληρότητα του καθιστά αδύνατη την όποια παραμόρφωση ή μετακίνηση. Το συγκολλητικό κερί Al Dente αφαιρείται πολύ εύκολα με την χρήση ατμού.
Διαχωριστικό κεριού ISO-PRO: Το Iso-Pro διαποτίζει τελείως την εξωτερική επιφάνεια της γύψου και επομένως δεν δημιουργεί ανεπιθύμητη μεμβράνη (φιλμ). Διαθέτει εξαιρετική διαχωριστική ικανότητα με μια και μόνο εφαρμογή. Το Iso-Pro δεν περιέχει αλκοόλ και διαλύεται στο νερό, έτσι είναι ουδέτερο ως προς τα κεριά μοντελαρίσματος και τα υλικά χύτευσης. Διατίθεται επίσης σε οικονομικό φιαλίδιο των 250 ml που ξαναγεμίζει.